2012. február 10., péntek

Szereplők...


Evie, egy 16 éves lány. Budapesten lakik nővérével, mióta szülei meghaltak egy autóbalesetben. Van két bátyja is akikkel nem tartja a kapcsolatot a baleset óta. Barátnői és testvérei magára hagyták. Egyedül, két legjobb barátjára Alexre és Samre, illetve nővérére Orsira számíthat. Egy kisebb városba jár iskolába, ahol a szüleivel élt. Evie bárki problémáját megoldja, de sajátját sose tudja….






Do, Evie (volt) legjobb barátnője. Tehetsége úszásba és fotózásban is. Kiskora óta úszik, pont úgy mint Sam. Egy lehetőség során, hogy kint éljen Londonba és egy fotós iskolába járhasson feladja az úszást. Nagyon szeretne Evievel kibékülni, mert magára hagyta mikor szüksége lett volna rá. Vajon sikerül ez a terve?





Sam és Alex, Evie két legjobb barátja. Sam 16 Alex 17 éves. Mindenben segítik, támogatják Eviet és húguknak tekintik. Ha Evienek valami problémája van, csak ők képesek megoldani.

Alex
Sam
One Direction, gondolom ismeritek őket ;) egy kicsit később lépnek a színre :)


Tom Daley, az első három fejezetbe ő lesz középpontba, de egy félrelépés miatt helyét át veszi valaki. Na de ki? ;) Egyébként 18 éves, angol műugró. Nagyon tehetséges.




Többi szereplőt későb,  ;)
Evie,xx

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése